Képeim

Chat box

twitter

Feed olvasók

Subscribe

Licenc

Creative Commons Licenc

Krisztina

2008.08.19. 22:34 szabopal

A mai modell Krisztina volt, aki Balatonalmádiból utazott fel. Még jó pár hónapja keresett meg telefonon, akkor még Angliából, h. szeretne magáról képeket, de csak valamikor a nyáron fog Magyarországra jönni. Mondtam neki, h. semmi akadálya, mentse el a számomat és keressen, ha aktuális lesz. Na aztán persze eltelt pár hónap, bevallom ki is ment a fejemből. Aztán a múlt héten telefonált, h. akkor szeretne jönni, mert nem sokára utaznak vissza a LaMans-on túlra. :)

Kisebb bolyongás után az Örsön találkoztunk és onnan mutattam nekik az utat a műterembe.
Krisztit a barátja kísérte el, aki szintén Angliában él.

Rögtön a szépségszalonba mentünk, ahol Vera és Kata ismét nagyot alakítottak. :) A smink és a haj is egyaránt szép lett.

A fotózás picit döcögősen indult, de aztán sikerült a lánynak kellőképpen feloldódnia. A fotókkal, illetve azok retusálásával viszont igyekeznem kell, ugyan is jövő héten Pénteken utaznak vissza, és nem szívesen adnám fel postán Angliába. :S

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotózás műterem

A bejegyzés trackback címe:

https://szpfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr50641423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása