Képeim

Chat box

twitter

Feed olvasók

Subscribe

Licenc

Creative Commons Licenc

Reni

2009.05.28. 21:39 szabopal

Egy nem mindennapi fotózáson vagyok túl. A hölgy Németországból jött, hogy képeket csináltasson magáról. Volt egy olyan elképzelése, hogy készítsünk képeket a studioban és kint, a szabadban is.
Emiatt az egész fotózást kétnapostra terveztük, az első napon a műteremben, a második napont pedig némileg természetesebb környezetben készültek a képek.

Kedden a megbeszélt időpontban találkoztunk a studionál, a sminket Niki készítette, akivel ez már a sokadik közös munkánk volt. Pár óra alatt végeztünk, készült néhány kép a studioban és a nappaliban is, de én igazából a szabadtéri fotózásra voltam ráhangolódva.

Csütörtökön pedig belevetettük magunkat a kinti fotózásba. Első utunk a szépségszalonba vezetett, ahol Vera és Kata elkészítették Reni sminkjét és frizuráját. Ezt követően ellátogattunk egy pipacsos rétre a ferihegyi repülőtér mellé, ahol meglepetésünkre sok minden volt, csak pipacs nem. :) Helyette viszont volt szél... nem is kicsi. A loknisra besütött hajra ez annyira nem volt jó hatással, de szerencsére sikerült megoldanunk a helyzetet. :)

Ez lett a kedvenc képem:
A reptér mellől elindultunk Csepelre, az egykori Csepel Művek elhagyatott épületei közé. Az oda vezető néhány km-es utat szimpla 1,5 óra alatt sikerült is leküzdenünk az út közben kialakult dugó miatt.

Szerencsénk volt, ugyan is pont naplemente tájt érkeztünk és csodálatos fényekkel tudtunk dolgozni. Sajnos azt a bizonyos épületet, amit korábban egy fórumban láttam nem sikerült megtalálnunk, ennek ellenére úgy érzem, hogy sikerült a helyszín adta lehetőségeket maximálisan kihasználnunk. :)

Holnap egy korábban már fotózott hölgy fog jönni. Szintén szabadtéri képekre próbáljuk majd fektetni a hangsúlyt. Remélem az időjárás is kegyes lesz hozzánk. :)

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotózás szabadban smink studio műterem

A bejegyzés trackback címe:

https://szpfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr241147718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása