Képeim

Chat box

twitter

Feed olvasók

Subscribe

Licenc

Creative Commons Licenc

Elsőáldozás

2009.05.24. 23:40 szabopal

Kissé késő van... Épp egy pókerparti fejeződött be... Nyertem mindent :) Holnap korán kell kelnem. :(

Megtörtént ma az elsőáldozás, ismét végiguntam a misét, azzal a plusz extrával, hogy véletlen meglöktem a pap mikrofon állványát, amiért Ő megkért, h. "Ne vakuzzá' már, mert ne mtudok így koncentrálni." Mondhatom, h. elégg viccesre sikeredett a szituáció. :)

Nővérem lányának (vagyis az unokahugimnak) volt az elsőáldozása, aki 11 éves. :) Meg kell hagyni egészen máshogy nézett ki abban a csini kis-menyasszonyi ruhában, belőtt frizutával, óvatos sminkkel... Kész nőci lett belőle. :)

Maga a mise számomra rém unalmas volt, de ahogy elnéztem a sorok között is volt pár vicces arc. :) Ami viszont a mise után következett, az már annál inkább tetszett.
Hangulatos kis étterem, előre megterített asztalsor (már vártak minket), "Bőség tál" fantázianevű  mindenféle sült hússal és többféle köretes finomság, majd ezt követően a ház specialitása ként számon tartott "Pince kehely" névre keresztelt desszert.

A késői ebéd/korai vacsorát megelőzően az étteremhez érve készítettünk még a közeli parkban néhány "családi-csoport képet", amik igen csak viccesre sikerültek, köszönhetően, h. mindenki "tök komolyan" állt hozzá az egészhez. :)
 

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb rendezvény fotózás szabadban

A bejegyzés trackback címe:

https://szpfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr651142014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása