Képeim

Chat box

twitter

Feed olvasók

Subscribe

Licenc

Creative Commons Licenc

Judy III

2008.12.12. 23:57 szabopal

Újab fotózáson vagyunk túl Judy-val, számszerint a harmadikon. :)
Abból az apropóból hoztuk össze az egészet, h. Judy naptárt szeretett volna készíteni a párjának karácsonyra. Kedden találkoztunk is, h. megbeszéljük minyen képek készüljenek. Szépen összeírtuk minden hónapra, h. melyik mi legyen. Na ez mind szép és jó, egészen addig, amíg otthon nem maradnak a kelékek. :S Emiatt sajnos rögtönöznöm kellett, de szerencsére sikerült minden hónapra kitalálni valami jót. :)

Aztán az utómunka. a retussal nem igazán volt gond, de a naptár design kitalálásában annál inkább. Aztán végül egy nem túl csicsás naptár sablont kreáltam, és az lett minden hónapra ráhúzva.

Nagyjából ennyi, amit le szerettem volna írni. Idén már kicsi az esélye annak, h. műteremben fogok fotózni, jövőre viszont nagy tervek vannak. :) Új műterem van kilátásban, gépet is szeretnék venni, stb. Szóval 2008 azt hiszem Judyval lezárult. Találkozunk 2009-ban. :)

Kellemes ünnepeket és B.Ú.É.K. ! 

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: naptár fotózás műterem

A bejegyzés trackback címe:

https://szpfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr98829380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása