Képeim

Chat box

twitter

Feed olvasók

Subscribe

Licenc

Creative Commons Licenc

Visszatérő vendég

2009.04.30. 23:50 szabopal

Kissebb kihagyás után ma egy olyan hölgyet volt szerencsém fotózni, aki már visszatérő vendégnek számít. Az első alkalom valamikor 2007 őszén volt, a cél akkor is ugyan az volt, mint most is: ajándékba a párjának. :) Persze az túl egyszerű lenne, ha csak egyedül jött volna, ezért (hasonlóan az előző alkalomhoz) elhozta magával egy barátnőjét és az ikertestvérét is. Az idő szűkössége miatt sajnos sietnünk kellett, de szerencsére ez nem volt akadály abban, h. megvalósítsuk azokat, amiket előzetesen elképzeltünk. Estére sikerült befejeznünk, a lányok is elérték a vonatokat, szval minden klasszul alakult. :)

Holnap már május, a hónap első felében egy esküvőre és egy bérmálkozásra megyek majd fotózni, a hónap végén pedig egy elsőáldozásra vagyok hivatalos. (utóbbi kettő családi rendezvény lesz :)

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotózás műterem visszatérő

A bejegyzés trackback címe:

https://szpfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr761098086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása