Képeim

Chat box

twitter

Feed olvasók

Subscribe

Licenc

Creative Commons Licenc

Egy korszak vége...

2008.09.30. 23:59 szabopal

A mai napon lezárult egy korszak, mely jelképesen a XVIII. kerületi műtermet takarta.

A bérleti szerződés lejártával arra az elhatározásra jutottunk, h. nem hosszabbítjuk meg, mivel irreálisan magas árat szeretett volna kérni a tulajdonos. :(

Emiatt este találkoztunk a műteremnél és összepakoltunk mindent (lámpákat, állványokat, háttereket, kiegészítőket, stb.) Párom volt olyan kedves, h. kitakarított. Összeszedtünk mindent amit találtunk, ezeknek a fele a kukában végezte. Félelmetes h. az ember mennyi felesleges dolgot fel tud halmozni. :)

Jelenleg ott tartok, h. októberben lesz még egy esküvői fotózás, aztán tavaszig szerintem semmi. Műtermi fotózás egyenlőre szintén szünetel, amíg nem találok(találunk) megfelelő helyet, amit stúdióként is lehet használni (szerencsére van már kilátásban 1-2 lehetőség :).

Most asszem beesek az ágyba, legközelebb pedig az esküvő után fogok írni.

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb műterem

A bejegyzés trackback címe:

https://szpfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr64691795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása