Képeim

Chat box

twitter

Feed olvasók

Subscribe

Licenc

Creative Commons Licenc

Gina

2008.06.21. 19:23 szabopal

Ma ismét műtermeztem.
Egy Georgina (de röviden csak Gina) nevű lány volt az épp aktuális modell. :) Kata és Vera gyönyörű sminket és hajat varázsoltak Neki "röpke" 1,5 óra alatt. :S
Gina a barátjának szánja meglepetésnek a képeket. :) Ebből következik, h. nem volt túl prűd. Szerencsére sikerült is neki elég hamar feloldódnia. /ez mondjuk be lehet tudni annak a pár pohár pezsgőnek, amit az elején megivott :)/ Jó volt úgy fotózni, h. éreztem, megbízik bennem a modell. Ez nagyban megkönnyítette a munkámat. Úgy és azt csinálta, amire kértem, nem jött zavarba, v. húzta a száját. :) Képeket majd fogok kitenni, de egyenlőre még nem volt időm foglalkozni velük. (lévén, h. most ültem le a gép elé.:) Legközelebb ha jól emlékszem kedden fogok menni a műterembe, de ez sajnos csak hétfőn fog kiderülni.

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotózás műterem fotókönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://szpfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr9641376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása