Képeim

Chat box

twitter

Feed olvasók

Subscribe

Licenc

Creative Commons Licenc

EVO Gyorsulás

2008.04.25. 23:20 szabopal

Ma Gyorsulási versenyen voltam fotózni.

Összességében semmi komoly nem történt, a szokásos "Dubai feeling" (az egész hungaroring olyan, mint Dubai: egy nagy építkezésre hasonlít, mivel ki kell bővíteni a boxokat a 2008-as szabályok szerint), látogató nem túl sok, a verdák közül csak 1-2 az, ami új, stb.
Ami izgalmas volt:
Quaddal kimenni az 5-ös kanyarba Járműszépségversenyes autókat fotózni, közben a mögöttünk jövő S6-os AUDI-ról is lőni pár képet. :) Visszafelé 2x majdnem leestem a quadról, hála tothlaci vezetési stílusának, plusz annak, h. próbáltam kapaszkodás közben nem odaverni mindenhez a fotóscuccot.
Hungaroringhez hűen az eső megint megmutatta magát, szerencsére csak pár percig (ami éppen elég volt ahhoz, hogy kellőképpen lehűtse a levegőt)
Este felé volt némi izgalom, mikor is Erdős Csabi kilencedmagával úgy teljesítette az 1/8 mérföldes távot oda-vissza, hogy közben végig oldalt kétkeréken ment egy 400-as quaddal. Természetesen sikerült neki, mindenki örült, hurrá. :)

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: rendezvény fotózás

A bejegyzés trackback címe:

https://szpfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr74641323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása