Képeim

Chat box

twitter

Feed olvasók

Subscribe

Licenc

Creative Commons Licenc

Anett és Lajos

2008.10.11. 19:55 szabopal

Végre hazaértem.

Nem keveset autóztam ma. Lovasberény mellett, egy üdülőben volt a mai esküvő.
Nagyon szép hely.

Sajnos jelentős csúszás volt, mivel a fodrász elég rendesen elrontotta a menyasszony haját, és a két kozmetikus barátnője varázsolt Neki új frizurát. Ők ketten sajna nem olyan sebességgel dolgoztak, mint egy fodrász... :S
Végül azért csak elkészült az a frizura, és mehettünk fotózni. :)

A helyszín adottságait kihasználva az üdülő parkjába mentünk ki, később a polgári szertartás is itt volt megtartva a medence mellett. :)

Elég érdekes volt a vendégsereg nagy része. Ha nem lett volna ott az ifjú pár, a koszorús lányok és néhány vendég, akik élénkebb ruhákban voltak, akkor első ránézésre egy temetésnek is tűnhetett volna, annyian viseltek fekete ruhát... :)

Erre az évre ez volt az utolsó esküvői felkérésem. Mostantól kezdve a jövő évi szezonra készülök, amire már jó néhány hétvégém "elkelt". :) Ha minden jól megy, akkor jövőre új felszereléssel is fogok dolgozni. :) Canon vonalon maradok, 5D Mark II a cél, amin az 50D-n át vezet az út. Remélem jövő ilyenkorra már elégedett és boldog tulajdonosa leszek mindkettő "vas"-nak.

A honlapomat már átállítottam "STANDBY" üzemmódra. A megújult honlapot folyamatosan készítgetem, csinosítom, tesztelem. Karácsony előtt szeretném beaktiválni.

Nagy vonalakban ennyi a terv az következő pár hónapra. Most picit phenek és hamarosan megújultan, friss lendülettel jelentkezem. :)

Megosztás

 

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő fotózás szabadban

A bejegyzés trackback címe:

https://szpfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr96712760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása